loading...

طراحي سايت | طراحي فروشگاه اينترنتي | طراحي اپليكيشن موبايل

شركت نوپرداز با بهره بردن از تيمي مجرب و حرفه اي آماده ارائه خدمات طراحي سايت، بهينه سازي وب سايت و سئو با بهترين كيفيت به شما عزيزان مي باشد. شركت نوپرداز تاكنون پروژه هاي اختصاصي و حرفه اي زيادي را در زمينه طراحي وب سايت، طراحي فروشگاه اينترنتي، طراحي سايت خبري، طراحي سايت خبر خوان و غيره در استان هاي قم و تهران به سرانجام رسانده است كه رضايت مشتريان را در برداشته است. استفاده از ابزار هاي روز دنيا در زمينه طراحي وب سايت و فروشگاه هاي اينترنتي و نيز به كار گيري اصول درست طراحي سايت و پياده سازي پروژه در زمان معين شده از مشخصه هاي شركت نوپرداز مي باشد. شركت نوپرداز خدمات خود را با كيفيتي مناسب به مشتريان خود ارائه مي دهد، طراحي و طرح خوب از يك ايده خوب و با برنامه شروع خواهد شد، كه در تمام مراحل (مشاوره، تحقيق و آنالايز، طراحي، توسعه و اجرا، بهينه سازي موتور جستجو، تبليغات، شبكه هاي اجتماعي، ايميل هاي تبليغاتي، ميزباني وب، پشتيباني) در كنار شما خواهيم بود.

بازدید : 775
11 زمان : 1399:2

گالري اوفيتزي فلورانس ايتاليا همراه تصاوير

گالري اوفيتزي فلورانس ايتاليا : آثار هنري هنرمندان ايتاليايي هميشه زبانزد تمام مردم دنيا بوده و هست. اگر در سفرتان به تور اروپا، قصد سفر به ايتاليا را داريد سري به شهر فلورانس بزنيد. اين شهر بناها، آثار هنري و جاذبه هاي فوق العاده اي براي علاقه مندان به هنر دارد. يكي از بهترين جاذبه هاي شهر فلورانس كه در آن مجسمه ها و نقاشي هايي از معروف ترين هنرمندان دنيا را ميتوان پيدا كرد، گالري اوفيتزي را ميتوان نام برد. اين موزه برجسته ترين و مهم ترين آثار هنري را در معرض نمايش گذشته است. اين گالري يكي پر بازديدترين و مهم ترين موزه ايتاليا و يكي از بزرگترين و بهترين موزه هاي دنياست. گالري اوفيتزي آثار بسيار ارزشمندي از دوره رنسانس در ايتاليا دارد.

گالري اوفيتزي فلورانس ايتاليا

گالري اوفيتزي فلورانس يك راهروي بسيار بزرگ با اتاق هايي بوده كه در هركدام مهم ترين و آثار هنري نگهداري مي شوند. به خاطر وجود نقاشي ها و مجسمه هاي باستاني اين موزه يكي از معروف ترين موزه هاي جهان شناخته مي شود. با ديدن نقاشي هاي اين گالري به قرن چهاردهم و زمان رنسانس برميگرديد. گالري اوفيتزي آثار فوق العاده اي از معروف ترين معماران ايتاليايي نظير لئوناردو داوينچي، پيرو دلا فرانچسكو، فرا آنجليكو، سيمونه مارتيني، جوتو دي بوندونه و ... دارد. در مجسمه هايي كه در راهروي اين گالري قرار دارند همگي توسط خانواده مديسي جمع شده اند. البته اين مجسمه ها بعد از گم شدن نسخه اصلي يوناني در زمان رومي ها ساخته شده اند.

گالري اوفيتزي فلورانس ايتاليا

تاريخچه گالري اوفيتزي فلورانس

بناي گالري اوفيتزي بين سال هاي 1560 تا 1580 توسط واساري ساخته شده است. از اين بنا اوايل به عنوان اداره اي براي تاجران، قضات و تكنسين ها استفاده مي شد اما چندي بعد طبقه بالايي براي خانواده با نفوذ مديسي و مهمان هايش به يك گالري شخصي تبديل شد. خانواده ثروتمند مديسي علاقه زيادي به هنر داشتند و بهترين آثار هنري دنيا مثل جواهرات، نقاشي، مجسمه ها، ابزارهاي علمي و همينطور اسلحه ها و ... را جمع آوري كرده بودند. اين گالري در سال 1865 به يك موزه تبديل شده و پنجاه اتاق ان به عنوان مكاني براي نمايش نقاشي هاي قرن پانزدهم تا هجدهم اماده شدند.

تاريخچه گالري اوفيتزي فلورانس

آثار هنري و قسمت هاي مختلف گالري افيتزي

اين گالري پر شده از اثار مهم و با ارزش كه تك تكشان ارزش وقت گذاشتن و بازديد را دارند. در اين مجموعه نقاشي هاي گوتيك هنرمنداني مثل چيمابوئه و جوتو دي بوندونه براي توريست ها و گردشگران تور لحظه آخري اروپا به نمايش گذاشته شده اند. كليساي مينياتو، باغ بارديني و پل بسيار زيباي پونته وچينو روي رودخانه آرنو از جمله چشم اندازهايي هستند كه از پنجره هاي قسمت انتهايي راهرو خواهيد ديد.

آثار هنري و قسمت هاي مختلف گالري افيتزي

ساعات بازديد از گالري اوفيتزي فلورانس ايتاليا

اين موزه هر روز هفته از ساعت هشت صبح تا شش عصر باز بوده و هزينه ورودي آن براي توريست ها و گردشگران تور ارزان اروپا فقط هشت يورو مي باشد. پيشنهاد مي كنيم ساعت چهار عصر را براي بازديد از اين موزه انتخاب كنيد تا با شلوغي ها مواجه نشويد.

بازدید : 660
11 زمان : 1399:2

طراحي سايت با قيمت مناسب توسط شركت طراحي و توسعه نوپرداز انجام مي شود. جهت اطلاع از قيمت طراحي سايت و فروشگاه آنلاين با ما در تماس باشيد.

قطعا بسياري از شما كه قصد طراحي سايت را داريد درباره رنج قيمت طراحي سايت و فروشگاه آنلاين و عوامل موثر بر آن سوالات زيادي داريد. قطعا براي مشتري قيمت يكي از مهمترين مسائل است. پس با ما همراه باشيد تا درباره ي نحوه قيمت گذاري بيشتر آشنا شويد.

قيمت طراحي سايت

با توجه به نوع سايت قيمت طراحي سايت متفاوت است. براي مثال قيمت طراحي سايت شركتي با قيمت طراحي سايت سرگرمي و شخصي متفاوت است. عوامل بسيار ديگري نيز به جز نوع سايت در قيمت طراحي سايت دخيل هستند. كه در ادامه به آنها خواهيم پرداخت.

همچنين شما مشتريان گرامي مي توانيد جهت اطلاع از آخرين قيمت هاي شركت نوپرداز با ما در تماس باشيد. ما در تمامي اين مسير همراه شما خواهيم بود.

ظاهر گرافيكي سايت

اولين و مهمترين چيزي كه به چشم كاربر مي‌آيد و مي‌تواند كاربر را محو سايت شما كند ظاهر سايت است. تمامي رنگ ها و تصاوير بايد به خوبي انتخاب شده و درجاي خود قرار بگيرند تا دلنواز باشند. رنگها نبايد زننده باشند و نبايد تكراري باشند بهتر است از رنگهاي ملايم و آرامشبخش نظير تركيب آبي و سفيد و سبز و ... استفاده شود. البته بسياري افراد به دنبال اين هستند كه سايتشان رنگ و بوي كسب وكارشان را داشته باشد. اينكار نيز با تركيب بندي درست و انتخاب رنگ ها ممكن است اما مهم اين است كه كار به دست يك گرافيست حرفه اي سپرده شود. پس ظاهر سايت شما مي‌تواند قيمت طراحي سايت را بالا ببرد يا پايين بياورد.

امكانات سايت

يك سايت مي‌تواند از امكانات مختلفب بهره ببرد اين امكانات با توجه به نيازهاي مشتري تغيير مي‌كند. بسته به خواست مشتري و پيچيدگي امكاناتي كه وي مي‌خواهد قيمت طراحي سايت متفاوت خواهد بود. انواع مختلف وب سايت ها مانند سايت هاي شركتي، خبري، پزشكي، نوبت دهي و غيره وجود دارند كه به طبع هر كدام قيمت و امكاناتي متفاوت خواهند داشت.

قيمت سايت و فروشگاه آنلاين

سرعت سايت

سرعت بارگذاري سايت به برنامه نويس سايت وابستگي بسياري دارد. هرچه سرعت لود سايت شما بالاتر باشد هم كاربرانتان راضي تر خواهند بود و هم در سئو سايت شما تأثير به سزايي خواهد گذاشت. از اين رو زبان برنامه نويسي و بهينه بودن سايت ها كه به ميزان مهارت برنامه نويس آن بستگي دارد باعث افزايش قيمت طراحي سايت مي‌شود.

مدت زمان تحويل سايت

يك شركت پروژه هاي زيادي مي‌تواند داشته باشد. از اين رو شما بايد در نوبت بمانيد و زماني هم كه نوبت به كار شما رسيد مدت زماني طول مي‌كشد تا سايت شما طراحي و ساخته شود. به همين دليل اگر براي طراحي سايت خود عجله داريد بايد هزينه بيشتري را بپردازيد.

زمان تحويل سايت معمولا بر اساس توافقي كه بين مجري و كارفرا صورت مي گيرد مشخص خواهد شد.

رسپانسيو بودن سايت

رسپانسيو بودن سايت به اين معني است كه سايت شما با صفحه نمايش گوشي نيز تطابق داشته باشد. چون بيشتر كاربران اينترنت از طريق تلفن همراه يا تبلت وارد سايت مي‌شوند پس طراحي رسپانسيو سايت بسيار مهم است و برقيمت طراحي سايت مي‌افزايد.

در صورتي كه وب سايت شما ريسپانسيو باشد قطعا بازديد كنندگان بيشتري را كسب خواهد كرد.

قيمت طراحي فروشگاه آنلاين

طراحي فروشگاه آنلاين اندكي سخت تر از طراحي ساير سايت ها است و علاوه بر مطالب گفته شده بايد ساير ويژگي‌هاي زير را نيز داشته باشد:

فروشگاه آنلاين

درگاه پرداخت

جزئيات محصولات

گالري

سبد خريد

پيشنهاد ويژه

جستجو با امكان فيلتر

دسته بندي كالاها

درباره ما

تماس با ما

اينماد

و ساير موارد اختصاصي ديگر

شما مي توانيد جهت ثبت سفارش و مشاوره رايگان با ما تماس بگيريد.

بازدید : 685
11 زمان : 1399:2

ساخت اپليكيشن شركتي به صورت كاملا برنامه نويسي شده و حرفه اي توسط شركت طراحي سايت نوپرداز.

استفاده از اپليكيشن هاي اندرويد و ios براي همه ما بسيار راحت است. فقط كافيست يكبار اپليكيشن را دانلود و نصب كرده و هميشه و هر وقت كه بخواهيم به خدمات مختلف اپليكيشن دسترسي داشته باشيم. همين راحتي در استفاده از اين نرم افزارهاي موبايلي سبب شده ساخت آنها بسيار رواج پيدا كند. در اين ميان شركت هاي مختلف نيز براي راحتي مشتريانشان در كنار طراحي سايت اقدام به ساخت اپليكيشن شركتي نيز مي كنند. شركت ها از اين طريق مي توانند بهترين خدمات را ارائه كنند. و علاوه بر راضي نگه داشتن مخاطبانشان به تعداد مشتريان خود بيفزايند. يك شركت معتبر هميشه بايد همراه با تكنولوژي پيش رود. طراحي و ساخت اپليكيشن شركتي نيز بخشي از تكنولوژي است. پس اگر شما شركتي داريد و به فكر ساخت اپليكيشن شركتي افتاده ايد تا پايان مقاله با ما همراه باشيد.

موفقيت بيشتر با ساخت اپليكيشن شركتي

چرا مي گوييم همراهي با تكنولوژي و ساخت اپليكيشن شركتي، موفقيت را براي انواع شركت ها مي تواند به ارمغان آورد؟ همانطور كه خودتان مي دانيد استفاده از گوشي هاي هوشمند بسيار رايج شده است. پس وبگردي و انجام كارها امروزه بيشتر از گذشته از طريق گوشي ها انجام مي گيرد تا كامپيوترها.

درست است كه طراحي رسپانسيو سايت مي تواند كمك بزرگي به كاربران موبايلي كند، اما همه افراد امروزه به دنبال ساده ترين روش ها براي انجام كارهايشان هستند. قطعا استفاده از يك اپليكيشن بسيار راحت تر از سرچ آدرس در گوگل و غيره است. علاوه بر اين ساخت يك نرم افزار تاثير بسيار مثبتي بر وجهه شركت و ميزان اعتماد مردم به شركت خواهد داشت. و اين است مسير موفقيت با تكنولوژي هاي نوين!!!

ساخت اپليكيشن شركتي

ويژگي ها و امكانات يك اپليكيشن شركتي

حال كه از اهميت طراحي اپليكيشن شركتي در موفقيت و پيشرفت شركت آگاه شديد. بايد بگوييم تنها طراحي و ساخت يك نرم افزار كافي نيست. بلكه اپليكيشن بايد يك طراحي زيبا و حرفه اي و در عين حال ساده باشد. كار با اپليكيشن بايد ساده و با سرعت بالايي انجام بگيرد و سعي شود هيچ ايراد و باگي در ساخت اپليكيشن ديده نشود. علاوه بر همه اينها اپليكيشن بايد امكانات كافي و لازم را براي ارائه خدمات به مشتريان دارا باشد. در ادامه به برخي از اين امكانات اشاره مي كنيم.

  • معرفي شركت به طور كامل اعم از زمينه كاري شركت، تاريخچه، موفقيت ها، خدمات و ...
  • نمادهاي اعتماد الكترونيكي و ...
  • قسمت تماس با ما يا بخشي براي ارائه پيشنهادات و انتقادات توسط كاربران
  • قسمتي براي نمايش محصولات يا خدمات و توضيحات لازم براي آنها
  • گالري تصاوير و ويدئو ها
  • آدرس سايت و شبكه هاي اجتماعي شركت در اپليكيشن بايد گنجانده شود.
  • و ساير امكانات سفارشي مشتريان

شما مي توانيد جهت ثبت سفارش يا كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ساخت اپليكيشن هاي شركتي با متخصصان ما در ارتباط باشيد.

منبع: طراحي اپليكيشن موبايل نوپرداز

بازدید : 707
11 زمان : 1399:2

شما مي توانيد جهت ثبت سفارش خود در اين زمينه با متخصصان ما در بخش پشتيباني تماس حاصل فرماييد.

طراحي اپليكيشن براي شركت ها و فروشگاه هاي مختلف رو به رواج است. امروزه به علت استفاده از گوشي هاي هوشمند و سادگي استفاده از اپليكيشن هاي مختلف طراحي و استفاده از اپليكيشن ضروري به نظر ميرسد. براي همه راحتتر اين است كه با يك اپليكيشن كارهاي موردنظرشان را انجام دهند تا سايت هاي مختلف. پس طراحي اپليكيشن در كنار طراحي سايت باعث افزايش فروش و جذب مشتري خواهد شد. طراحي و ساخت اپليكيشن علاوه بر موارد گفته شده بر اعتبار و شهرت شما نزد مخاطبان و مشتريانتان خواهد افزود.

طراحي اپليكيشن براي سيستم عامل هاي مختلف هزينه بالايي در بر خواهد داشت. از اين رو ميتوان از طراحي اپليكيشن هيبريدي اختصاصي بهره برد. براي كسب اطلاعات بيشتر درباره‌ي اپليكيشن هيبريدي و مزايا و معايب آن، ما را در اين مقاله همراهي كنيد.

طراحي اپليكيشن هيبريدي اختصاصي

اپليكيشن هيبريدي به چه معناست؟

با طراحي يك اپليكيشن هيبريدي ديگر نيازي نيست هزينه هاي جداگانه اي براي طراحي اپليكيشن براي سيستم عامل هاي مختلفي نظير اندرويد، آي او اس و ويندوز بپردازيد. در زمان كمتر و با هزينه كمتر شما اپليكيشن خود را خواهيد داشت. اپليكيشن هاي هيبريدي چيزي بين اپليكيشن هاي web و Native هستند. و ويژگي هر دو حالت را دارند. به صورت كلي اپليكيشن هاي هيبريدي به اپليكيشن هاي web نزديك هستند اما برخي خصوصيات Native مانند دسترسي هاي مختلف به گوشي را دارند. به دليل راحتي و كم هزينه بودن طراحي اپ هاي هيبريدي، اين اپليكيشن ها رشد بسياري داشته و در بين مردم محبوب هستند.

مزاياي اپليكيشن هيبريدي

كم هزينه بودن، ساخت در زماني كمتر نسبت به ساير اپليكيشن ها و دريافت نسخه هاي مختلف اپليكيشن از مزاياي اين اپليكيشن ها هستند كه در همين مقاله نيز ذكر شد. امكان توسعه، پشتيباني و نگهداري آسان و طراحي برنامه با دانش طراحي سايت نظير كدهاي جاوا اسكريپت، HTML و CSS از ديگر مزاياي طراحي اپليكيشن هيبريدي است.

معايب اپليكيشن هيبريدي

امكان ساخت اپليكيشن هاي نظير اپ بازي با روش هيبريدي وجود ندارد. پس براي پروژه هاي بزرگ نياز است كه اپليكيشن به صورت Native طراحي شود. به علاوه طراحي به صورت هيبريدي سبب ميشود برخي مزاياي طراحي Native قرباني شوند. براي مثال اپليكيشن هاي Native براي گوشي هاي همراه به خوبي بهينه مي شوند و در برابر ترافيك سنگين يا داده هاي بسيار زياد عملكرد خوبي خواهند داشت. اپليكيشن هاي Native به صورت مستقيم روي گوشي نصب مبشوند و مستقيما با نرم افزا در ارتباط هستند از اين رو عملكرد بهتري را ارائه مي‌دهند. البته در صورتي كه اپليكيشن هيبريدي به خوبي طراحي و ساخته شود كاربر به هيچ عنوان متوجه نخواهد شد.

بازدید : 673
11 زمان : 1399:2

فرش و قالي يك اثر هنري ايراني است كه علاوه بر اينكه زيبايي خاصي دارد به عنوان زيرانداز و پوشاننده‌ي زمين در خانه ها استفاده مي‌شود. درگذشته فرش‌ها همگي با طرح‌هاي زيبا و به صورت دستي بافته مي‌شدند. با گذشت زمان و پيشرفت علم و تكنولوژي فرش ها به صورت ماشيني نيز بافته مي‌شوند اما همچنان فرش هاي دستبافت از ارزش بيشتري برخوردارند. اما مسئله مهم اين است كه براي كارخانه يا فروشگاه هاي توليد فرش مي‌توان سايت طراحي كرد؟ آيا طراحي سايت فروش فرش دستبافت و ماشيني مفيد خواهد بود و موجب افزايش فروش خواهد شد؟

سايت فروش فرش چگونه مي‌تواند مفيد واقع شود؟

طراحي سايت براي همه كسب و كارها ضروري است. مهم نيست كه شما كارخانه‌ي توليد فرش داريد يا يك فروشگاه فرش در هر صورت مي‌توانيد براي كسب و كار خود اقدام به طراحي سايت كنيد. شايد با خود فكر كنيد فرش كالايي است كه اكثر افراد آن را به صورت اينترنتي خريداري نمي كنند. اين تصور اشتباه است با تهيه عكس‌هاي واضح و امكان مرجوع كردن فرش در صورت ايراد داشتن فروش اينترنتي شما افزايش خواهد يافت.

حتي اگر فروش اينترنتي شما از يك سايت كم باشد باز هم يك سايت باعث افزايش شهرت شما خواهد شد. تصور كنيد يك فرش با طرحي خاص داريد اگر افراد زيادي از سراسر كشور از طريق سايت شما اين طرح را ببينند به صورت حضوري از شما خريد خواهند كرد. در هر صورت طراحي يك سايت براي فروش فرش بسيار مفيد است.

طراحي رسپانسيو سايت فروش فرش به چه معناست؟

آيا معني طراحي رسپانسيو يا واكنشگراي سايت را مي‌دانيد؟ آيا تا به حال با گوشي خود به وبگردي پرداخته‌ايد؟ طراحي واكنشگرا به معناي اين است كه سايت متناسب با صفحه نمايشگر تبلت و گوشي‌هاي هوشمند باشد. امروزه بيشتر افراد از طريق گوشي موبايل خود به گشت و گذار در صفحات وب مي‌پردازند. از اين رو ممكن است بيشتر كاربران سايت شما از طريق گوشي همراه سايت شما را بررسي كنند. پس بايد سايتتان به صورت رسپانسيو طراحي شود.

سئو سايت فروش فرش چه كمكي به افزايش فروش مي‌كند؟

سئو تبليغات در فضاي مجازي است. اما تبليغاتي كه مخاطب متوجه تبليغ بودن آن نمي‌شود. شما با سئو سايت مي‌توانيد رنك سايت خود را بالا ببرير. بالا رفتن رنك برابر است با قرار گرفتن در صفحات اول گوگل، و اين به معناي ترافيك بالاتر و جذب مشتري و افزايش فروش است. به علاوه شما نوعي برندسازي نيز انجام مي‌دهيد.

ويژگي‌هاي سايت فروش فرش

  • صفحه اصلي

  • فروشگاه

  • درباره ما

  • تماس با ما

  • آدرس شعب مختلف

  • تصاوير مختلف از فرش‌ها

  • قيمت هاي دقيق و به روز

  • اطلاعات و جزئيات كامل محصولات

  • وبلاگ

  • طراحي گرافيكي زيبا و متناسب با نقش و نگارهاي زيباي فرش

  • امكان خريد آنلاين

  • پشتيباني سايت

  • ساخت صفحه تماس با ما

  • و ساير امكانات اختصاصي

شما مي توانيد جهت ثبت سفارش طراحي سايت فروش فرش و دريافت اطلاعات كافي با ما در تماس باشيد. همكاران ما درشركت طراحي سايتآماده ارائه خدمات به شما مشتريان گرامي هستند.

بازدید : 704
11 زمان : 1399:2

با پيشرفت فناوري و ارتباطات صرافي ها نيز به سمت ابزارهاي وب متمايل شدند و از اين عرصه عقب نماندند. براي كسب و كار آسانتر و ارتباط راه دور خود به فكر داشتن سايتي متناسب با نيازهاي خود افتادند.

از طرفي با جستجوي تغيير نرخ قيمت هاي ارز و دلار بصورت لحظه اي مردم نيز پيگير رشد يا سقوط اين قيمت ها هستند كه با وجود سايت هاي ارز و صرافي بدون مراجعه حضوري به اين مراكز مي توانند از نرخ ارز باخبر شوند. بنابراين براي بهبود و تسريع در امور خريد و فروش مي توان سايت هايي كه همه اين قابليت ها را داشته باشد و همچنين براي شما قابل اعتماد باشد طراحي كرد كه در ادامه به امكانات و ويژگي هاي طراحي سايت صرافي نوپرداز اشاره مي كنيم.

طراحي سايت فروش ارز و سكه

طراحي سايت فروش ارز و سكه

طراحي سايت فروش ارز و سكه به صورت كاملا اختصاصي و برنامه نويسي شده با استفاده از تكنولوژي هاي روز دنيا مانند ايجكس، اچ تي ام ال و سي اس اس توسط شركت طراحي و توسعه نوپرداز به طور كاملا حرفه اي انجام مي گردد.

طراحي سايت فروش دلار

شركت نوپرداز با استفاده از رعايت اصول UI/UX و بهره گيري از فريمورك Bootstrap به صورت اختصاصي به طراحي سايت فروش دلار مي پردازد. ارائه سايتي كه از هر نظر مطابق با سليقه شماست و از طرفي قيمت مناسبي هم دارد و امكانات ويژه اي داشته باشد ميتواند انتخاب را براي شما ساده تر كند.

امكانات طراحي سايت صرافي

  • ارائه جدول نرخ ارز لحظه اي
  • خريد و فروش كليه ارزهاي مختلف جهان و معاملات آنلاين
  • طراحي جدول ويژه نوسانات لحظه اي ارز
  • معرفي كامل صرافي اعم از نشاني، شماره تلفن، سوابق و ويژگي هاي مدنظر مشتري
  • طراحي بخش محاسبه قيمت تبديل ارز كشور مقصد به ارز كشور موردنظر
  • طراحي سايتي واكنش گرا و متناسب با موضوع
  • قابليت ويرايش اطلاعات سايت براي مدير
  • امكان مديريت نظرات و ايميل ها
  • امكان گزارشگيري از نرخ ها و مشاهده تغييرات در چند روز اخير

ويژگي هاي طراحي سايت صرافي نوپرداز

تيم كاري اين شركت با داشتن تجربه و تخصص در زمينه طراحي سايت مي تواند سايت شما را با ارائه امكانات و بهينه سازي سايت در موتورهاي جستجو برايتان فراهم كند. شركت نوپرداز تدابير امنيتي را بر روي سايت شما لحاظ مي كند و با رعايت اصول فني و استانداردها نفوذ به سايت شما را به حداقل ممكن مي رساند تا امنيت اين سايت را در برابر حملات حفظ كندو همچنين با اطلاعاتي كه در زمينه طراحي و واكنش گرا بودن سايت دارد سايتي زيبا را براي شما طراحي مي كند.

بازدید : 705
11 زمان : 1399:2

هتل ها نيز مانند همه كسب و كار هاي وابسته به اينترنت براي انجام رزرو و تبليغات خدمات خود وابسته به دنياي اينترنت هستند. بنابراين طراحي سايت هتل بايد به گونه اي باشد كه هميشه بازديدكنندگان فعالي را براي وبسايت به همراه داشته باشد. بنابراين يك وب سايت خيره كننده و حرفه اي مي تواند آمار بازديد بيشتري را براي سايت شما به دنبال داشته باشد.

در ادامه اين مقاله به معرفي برخي از برترين وبسايت هاي هتل مي پردازيم كه طرح هاي كلاسيك و مدرن استفاده كرده اند.

طراحي مينيماليستي سايت هتل

طراحي سايت هتل Wynn Las Vegas

طراحي سايت هتل

طراحي مينيماليستي اين وب سايت به خوبي باعث نمايش معماري فوق العاده هتل شده است. همانطور كه مي بينيد تصويري جذاب در صفحه اصلي قرار دارد و تمام آيتم هاي به طوري منظم در سايت قرار گرفته اند. شايد در نگاه اول طراحي سايت هتل ممكن است شما را به ياد كارت پستال بياندازد.

طراحي سايت هتل Swissotel

طراحي سايت

Swissotel مجموعه اي شامل هتل هاي زنجيره اي در سراسر دنيا مي باشد. اين وب سايت داراي طراحي كلاسيك بوده و از رنگ ها در آن به خوبي استفاده شده است. تايپوگرافي متون به كار رفته نيز با همه سايت سازگاري داشته و احساس خوبي را ايجاد نموده است.

طراحي سايت گروه هتل داري Preferred

طراحي سايت گروه هتل داري

گروه هتل داري Preferred برند هاي مختلفي را در نقاط مختلف دنيا پوشش مي دهد. همه اطلاعات اين وب سايت را مي توانيد ببينيد و از آن لذت ببريد.

طراحي سايت شركت Aria Hotel

طراحي سايت شركت Aria Hotel

در مقايسه با طراحي سايت ساير هتل ها اين وبسايت كمي شلوغ به نظر مي آيد. با اين وجود هنوز هم طراحي مينيماليستي دارد. بخش پيشنهادات به طوري منظم در پايين و گوشه سايت قرار گرفته است.

طراحي سايت هتل Hollmann Beletage

طراحي سايت هتل Hollmann Beletage

اين وب سايت پيچيدگي هاي جديدي را به طراحي هاي سنتي وب سايت هاي هتل اضافه كرده است. البته ممكن است نمايشي مانند يك وب سايت لاكچري نداشته باشد ولي حس سرگرم كننده خوبي را براي مخاطبان ايجاد مي كند.

طراحي سايت هتل Oxford

طراحي سايت هتل Oxford

در حالي كه بسياري از وبسايت ها از تصاوير جذاب استفاده مي كنند اما اين سايت از رنگ هاي ساده بهره گرفته است. در اين مورد از رنگ بژ براي ايجاد آرامش استفاده نموده است.

طراحي سايت هتل Faena

طراحي سايت هتل Faena

اينجا نه تنها يك وب سايت بلكه يك گالري هنري هم نمايش داده شده است. در اين وب سايت كمتر از رنگ هاي سفيد و كرم استفاده شده و با استفاده از رنگ هاي تيره فضاي رمانتيكي را ايجاد كرده اند.

طراحي سايت هتل Peninsula

طراحي سايت هتل Peninsula

در اين وب سايت نيز شاهد استفاده از رنگ هاي تيره هستيم. نكته جالب توجه اين است كه اتاق هاي هتل نمايش داده نشده اند بلكه كاركنان آن در يك نور روشن نشان داده شده اند.

طراحي سايت هتل Cambell Gray

طراحي اين سايت هتل شامل عكس هايي واضح و شفاف از هتل و محيط اطراف آن است. از رنگ هاي سياه و سفيد براي نمايش متون استفاده شده است. بازديدكنندگان مي توانند تصاوير هتل و محيط اطراف آن كه گزينه هاي مهمي براي رزرو كردن محسوب مي شوند را ببينند.

طراحي سايت هتل Hoxton

در طراحي سايت حرفه اي اين هتل از تركيب رنگ هاي سرد استفاده شده است. وجود عناصر جذاب و سرگرم كننده اكثريت محيط سايت را تحت تاثير قرار داده است. همچنين گزينه هايي براي رزرو و مشاهده اتاق هاي هتل در بالاي صفحه قرار دارد كه كاربري سايت را بسيار مناسب كرده است.

نظر شما درباره طراحي اين سايت ها چيست؟ بي صبرانه منتظر دريافت نقطه نظرات شما عزيزان هستم.

سايت منبع

بازدید : 695
11 زمان : 1399:2

خبرگزاري ها ركن اساسي در فرايند خبر رساني و محور مباحث مربوط به مقوله تخصصي توليد خبر به شمار مي روند. در سال هاي اخير، گسترش موسسه ها و پايگاه هاي اينترنتي كه خود را «خبرگزاري» معرفي مي كنند، باز شناخت مفهوم، سازمان و طرز كار خبرگزاري ها را ضروري كرده است. به نظر مي رسد كه چنين شناختي مي تواند در ايجاد نگرش حرفه اي به مقوله توليد خبر موثر واقع شود.

از نظر لغوي، واژه «خبرگزاري» يك اسم مركب است كه از دو بخش عربي و فارسي تشكيل شده و معناي آن «ابلاغ و رسانيدن خبر»، «اطلاع وگزارش دادن خبر» و «عمل خبرگزار» است.

دهخدا در فرهنگ لغت خود بين خبرگزاري و خبرگزار تفاوت قائل مي شود و خبرگزاري را «عمل مخبر» و خبرگزار را «مخبر» مي نامد و مي نويسد : «خبرگزاري، عمل فراهم آوردن خبر و در اختيار منابع پخش چون راديو، روزنامه يا اداره اي گذاردن است كه خبرها را به دست مي آورد و منتشر مي كند.»

به نوشته كتاب شناسنامه خبر خبرگزاري جهان، علت آن كه در اين تعريف، خبرگزاري ، منبع خبري «راديو» و «روزنامه» تلقي شده است، فراگير نشدن ديگر وسايل ارتباط جمعي به خصوص تلويزيون در زمان دهخدا بوده است.

دكتر معين در فرهنگ خود در تعريف خبرگزاري مي نويسد : «خبرگزاري، اداره و موسسه اي است كه خبرها را كسب و منتشر مي كند.»

در فرهنگ عميد نيز آمده است : «‌خبرگزاري اداره يا بنگاهي است كه خبرهاي دنيا را با وسايل مختلف جمع آوري مي كند و براي روزنامه ها و ساير موسسات مي فرستد.»

اين فرهنگ لغت ، خبرگزار را كسي معرفي مي كند كه : « خبرهاي روز را براي روزنامه ها يا موسسه هاي خبري جمع آوري مي كند و مي فرستد.»

كتاب شناسنامه خبرگزاري جهان ، تعريف معين را كلي و تا حدودي مبهم و فاقد مرزبندي روشن بين خبرگزاري و ديگر موسسات خبري و اطلاع رساني مي داند اما مي افزايد كه در فرهنگ عميد تا حدودي اين مرز روشن شده است.

«گيتا علي آبادي» نويسنده اين كتاب مي گويد : «كار خبرگزاري توليد خبر خام است تا مطبوعات و راديو و تلويزيون از آنها استفاده كنند. چيزي كه باعث رونق يك خبرگزاري مي شود، اين است كه اخبار را دست اول و بي واسطه تهيه كند و در اختيار رسانه ها قرار دهد. خبرگزاري ها تهيه كننده مطالب خبري، سوابق، جزئيات خبر يا حتي مقالات توام با تفسير و تحليل هستند و از اين رو بسياري از نشريات به خصوص روزنامه ها براي دريافت اطلاعات مي توانند مشترك خبرگزاري ها شوند.»

محمد تقي روغني ها مدرس خبر نيز وظيفه خبرگزاري را كسب، پردازش و انتشار اخبار و اطلاعات مي داند.

فريدون صديقي روزنامه نگار و مدرس روزنامه نگاري هم مي گويد : «كار اصلي خبرگزاري ها اين است كه با نگاه فرا سيستمي به توليد خبر، گزارش، عكس و گفتگو بپردازند تا مطبوعات و راديو و تلويزيون از آنها استفاده كنند. خبرگزاري به كسب اطلاعات مي پردازد و تجزيه و تحليل و تفسير آنها را به عهده جرايد مي گذارد.»

دكتر يونس شكرخواه ، استاد ارتباطات نيز مي گويد : «خبرگزاري به مفهوم كلاسيك آن يك سازمان تخصصي محلي، ملي و بين المللي براي گرد آوري و توزيع خبر است كه ماموريت توليد و توزيع خبر براي روزنامه ها ، مجلات و سازمان هاي راديويي و تلويزيوني را بر عهده دارد. خبرگزاري ها منابع اوليه هستند و براي منابع ثانويه (روزنامه ها ، مجلات و ...) خبر توليد مي كنند. آنها توليد كننده مواد خام خبري هستند و پردازشگر اخبار ديگران محسوب نمي شوند.»

اين چهار كارشناس نسبت به لغت نامه هاي فارسي، تعاريف امروزي تر و روشن تري داده اند كه تفكيك جايگاه خبرگزاري از ساير موسسات خبري، تاكيد بر توليد خبر و توزيع آن به عنوان وظيفه اصلي خبرگزاري و تلقي شدن همه وسايل ارتباط جمعي به عنوان مخاطبان خبرگزاري از مشخصه هاي آن است.

البته امروزه خبرگزاري ها از اينترنت نيز براي ارائه اخبار خود ارسال مي كنند كه اين امر، بازتعريف مخاطبان خبرگزاري ها را ضروري كرده است.

شكرخواه مي گويد : «در سال‌هايي كه اينترنت وجود نداشت خبرگزاري‌ها خبرها را به صورت رول خبري و در كاغذ به خبرنگاران و روزنامه‌ها ارسال مي‌كردند اما بعد از اينكه خبرگزاري‌ ها صاحب سايت شدند باند محدود آن ‌ها از روزنامه‌نگاران و روزنامه‌ها روي باند پهن تري قرار گرفت و خود خبرگزاري ‌ها صاحب خواننده شدند و حتي طراحي نيز براي آن‌ ها مهم شد، بنابر اين رفتار خبرگزاري‌ ها به رفتار رسانه ‌هاي جمعي نزديك‌تر شد.»

دكتر نمكدوست تهراني پژوهشگر، روزنامه‌نگار و سردبير خبرگزاري ميراث فرهنگي نيز مي گويد : «خبرگزاري‌ها قبلاً وقتي بر روي تلكس بودند، خبرها را تنها براي مشتركانشان مي‌فرستادند، اما الان خبرگزاري‌هاي ما خبر خود را هم براي " متخصص" و هم براي "مصرف‌كننده نهايي" توليد مي‌كنند. اين تحولي‌است كه امروز اتفاق افتاده‌است.»

بيژن نفيسي روزنامه نگار و مدرس روزنامه نگاري نيز مي گويد : «در شرايط كنوني، مخاطب خبرگزاري ها را هم مردم عادي و هم رسانه ها تشكيل مي دهند. خبرگزاري ها روي سايت هاي خبري اخبار و مطالبي را ارسال مي كنند كه مردم عادي مي توانند از آن استفاده كنند اما يك سري مشترك مانند روزنامه ها هم هستند كه دقيقا روي سايت جداگانه اي اخبار خبرگزاري را دريافت مي كنند كه با شيوه استفاده از روي سايت هاي اينترنتي فرق دارد.»

وي همچنين با توجه به گسترش فن آوري هاي ارتباطي و تعدد موسساتي كه خود را خبرگزاري مي نامند بر لزوم ارائه تعريفي جديد از خبرگزاري تاكيد مي كند و مي گويد: «تعريف هايي كه در گذشته داشتيم با توجه به تعداد بسيار محدود خبرگزاري ها بود ولي در حال حاضر شرايط تكنيكي ، شرايط ويژه اي را فراهم كرده است و در تعريفي كه مي خواهيم دوباره از خبرگزاري داشته باشيم بايد هم نگاه نرم افزاري به مسئله داشته باشيم و هم نگاه سخت افزاري.»

نفيسي مي افزايد : «شايد وجود بخش سخت افزاري است كه اين انگيزه را در سازمان هاي مختلف ايجاد كرده كه مي شود يك خبرگزاري درست كرد اما اين گونه نيست زيرا در كنار امكانات سخت افزاري كه سرمايه گذاري زيادي هم مي خواهد بايد نيروي لازم را هم داشته باشيم زيرا اصل كار خبرگزاري بر پوشش خبري و تلاشي استوار است كه از نظر اطلاع رساني برايش ارزش قائليم و در نتيجه اين طور نيست كه به سادگي سازماني بتواند تشكيلات خبري راه بيندازد.»

وي مي گويد: «تشكيل يك خبرگزاري منوط به شرايطي از جمله تشكيلات سازماني ، تخصصي كردن كار و تربيت نيروي ماهر است.»

دكتر نعيم بديعي از مولفان كتاب روزنامه نگاري نوين نيز در تشريح ويژگي هاي يك خبرگزاري مي گويد : «خبرگزاري موفق، سازماني است كه به صحت و درستي خبر، جامعيت و كامل بودن خبر و گرد آوري عكس و تصاوير مناسب همت گمارد و از امكانات و پرسنل مجرب استفاده بهينه كند و اطلاعات خود را در اختيار رسانه ها قرار دهد.»

وي مي افزايد : «هر جايي كه خود را خبرگزاري مي نامد بايد از ويژگي هايي برخوردار باشد، نخست نيروي مجرب و امكانات در خور توجهي داشته باشد كه براي توليد خبر نياز است؛ خبرگزاري بايد خبر دست اول توليد كند كه مستلزم برنامه ريزي دقيق و تربيت نيرو است.»

روغني ها هم معتقد است كه : «خبرگزاري بايد زير ساخت هايي داشته باشد و امكان كسب اطلاعات و اخبار از منابع مختلف برايش فراهم باشد.»

علاوه بر تعاريف و ويژگي هاي كه روزنامه نگاران و كارشناسان ارتباطات براي خبرگزاري ذكر مي كنند، ماده 2 آئين نامه تاسيس و نحوه فعاليت و نظارت بر خبرگزاري هاي غير دولتي مصوب 25/2/1384 خبرگزاري ها را مجاز مي داند در زمينه هاي سياسي، اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي نسبت به جمع آوري، پردازش و انتشار خبر، تحليل، مصاحبه و گزارش در قالب نوشتار، صدا و تصوير در حوزه هاي داخلي و خارجي فعاليت كند.

بر اساس دايره المعارف بريتانيكا، «خبرگزاري، سازماني است كه گزارش هاي خبري را براي روزنامه ها، نشريات، ايستگاه هاي راديو تلويزيوني و كاربران ديگر تهيه مي كند اما نمي تواند اخبار را براي مشتركان خود چاپ و منتشر كند.»

در كتاب Journalism today نيز آمده است : «خبرگزاري، سازماني است كه خبرها را از سراسر جهان تهيه و در قبال نگارش و انتشار آن حق الزحمه مي گيرد.»

به نوشته كتاب وسايل جمعي؛ مقدمه اي بر ارتباطات نوين، «خبرگزاري، سازماني است كه مطالب خبري را جمع آوري، آن ها را در شكل مناسب تهيه مي كند و از طريق سيم يا ماهواره به روزنامه ها و ايستگاه هاي راديو - تلويزيوني سراسر كشورهايي كه براي اين خدمات، پول مي پردازند، مي فرستد.»

كتاب شناسنامه خبرگزاري هاي جهان كه اين تعاريف را نقل كرده است، تعريف اخير را «تا حدودي كامل ترين تعريف» از خبرگزاري مي داند.

طبق تعريف دانشنامه آزاد ويكي پديا :«خبرگزاري، سازماني متشكل از روزنامه نگاران است كه گزارش هاي خبري مورد نياز روزنامه ها، مجلات و راديو و تلويزيون را تامين مي كند و با واژه هاي چونwire services , news services شناخته مي شود.

همچنين بنا به تعريف سايت WordNet : «خبرگزاري، سازماني است كه گزارش هاي خبري را براي روزنامه جمع آوري و آن ها را به صورت الكترونيكي توزيع مي كند و با واژه هايي چون press agency , wire service , press association شناخته مي شوند.

انواع خبرگزاري

خبرگزاري ها را مي توان از نظر نوع مالكيت، عرضه خدمات خبري و حوزه فعاليت و پوشش خبري دسته بندي كرد. برخي، مهمترين عامل تمايز خبرگزاري ها را ساختار مالكيت آنها مي دانند و درباره فعاليت ها و خدمات خبرگزاري ها نيز بر مبناي شكل مالكيت آنها قضاوت مي كنند كه بنابر اين، خبرگزاري ها به سه گروه تقسيم مي شوند :

* خبرگزاري هاي خصوصي، با مالكيت يك فرد يا سازمان

* تعاوني با مالكيت گروهي از سازمان هاي رسانه اي

* خبرگزاري هاي دولتي

خبرگزاري ها از نظر عرضه خدمات خبري نيز به سه گروه تقسيم مي شوند :

* خبرگزاري هايي كه اخبار خود را به فروش مي رسانند. مانند : رويترز

* خبرگزاري هايي كه به صورت مشترك از روزنامه هايي تشكيل شده اند كه مقالات خبري خود را با يكديگر سهيم مي شوند. مانند : آسوشيتدپرس

* خبرگزاري هاي تجاري كه از سازمان هاي خاصي براي انعكاس اخبار آنها مبالغي دريافت مي كنند. مانند : خبرگزاري RP

خبرگزاري ها را از نظر حوزه فعاليت و پوشش خبري هم تقسيم بندي مي كنند:

* خبرگزاري هاي جهاني كه گرد آورنده و منتشر كننده خبرها در سراسر جهان هستند. مانند : فرانس پرس

* خبرگزاري هاي ملي كه كار توزيع خبرها را در داخل يك كشور و نيز انتشار خبرهاي داخلي براي خارج از كشور را به عهده دارند.

* خبرگزاري هايي كه از چند سازمان خبري چند مليتي تشكيل مي شوند و به مبادله اطلاعات و اخبار مي پردازند.

پيدايش خبرگزاري ها

" بارون رو چيلد " بانكدار مشهور انگليسي در سال 1815 از طريق اطلاعاتي كه يك سوار از منطقه جنگ واترلو به لندن آورد، بورس لندن را دستخوش تحول كرد. او ابتدا به سرعت، شروع به فروش كرد. شايد هر كس بر اين باور بود كه ولينگتون، ناپلئون را شكست داده است اما در اين ميان فقط روچيلد بود كه نتيجه را مي دانست. اضطرابي كه در بازار تجارت پديد آمد، باعث شد تا قيمت اوراق كاهش يابد، پس روچيلد شروع به خريد و جمع آوري سهام كرد، آن هم هر سهم يك پني.

پس از وقفه اي، اخبار رسمي پيروزي ولينگتون به لندن رسيد، اما ديگر براي سهام داران دير بود چرا كه آنها سهام خود را فروخته بودند و روچيلد دارايي خود را از به هزار برابر افزايش داده بود، فقط به دليل اين كه " اولين خبر را دريافت كرده بود. "

بدين ترتيب دريافت خبر آن هم در حداقل زمان ممكن ، اهميت يافت.

پيش از اختراع تلگراف ، اخبار به صورت دهان به دهان از طريق نامه و روزنامه ها به كندي انتقال مي يافت. اولين خطوط تلگرافي در اروپا در سال 1845 شروع به كار كرد و به سرعت گسترش يافت و به ماوراي بحار رسيد. ارسال پيام هاي الكتريكي از طريق تلگراف و مورس راه را براي مبادله سريع تر اطلاعات فراهم كرد. با استفاده از اين وسايل و رشد روزنامه ها بازار اخبار داغ تر شد و منجر به پديد آمدن خبرگزاري ها شد. تلگراف الكتريكي وسيله پيشرفت خبرگزاري ها را در اواسط قرن نوزدهم فراهم آورد و سال ها بعد، شيوه ارسال خبر از تلگراف تغيير يافت و خبرگزاري ها از ابزارهاي جديد ارتباطي استفاده كردند.

سابقه تاسيس خبرگزاري ها در جهان به بيش از 150 سال پيش باز مي گردد.پنج خبرگزاري بزرگ جهان ( رويتر ، آسوشيتدپرس ، يونايتدپرس ، فرانس پرس و تاس ) كه بازار ارسال خبر را در دنيا زير سلطه دارند، ابتدا با خبرهاي مربوط به بورس و بازار سهام كار خود را آغاز كردند و سپس با فروش اخبار سياسي ، فرهنگي و نظامي دايره اطلاع رساني را توسعه دادند.

در سال 1835 " چالز آگوست هاواس " نخستين آژانس خبري جهان را در در فرانسه پايه گذاري كرد. هاواس ، انحصار دولتي ارسال اخبار از طريق تلگراف نوري را در فرانسه در اختيار داشت.

در سال 1849 " برنارد وولف " كارمند خبرگزاري هاواس و ناشر روزنامه برلين، خبرگزاري وولف را تاسيس كرد. وولف، نخستين خبرگزاري بود كه براي جمع آوري و ارسال اخبار از تلگراف الكتريكي استفاده كرد.

" رويتر " آژانس خبري ديگري بود كه از دل خبرگزاري هاواس و با تاسيس يك دفتر تجاري در سال 1849 متولد شد. " ژوليوس رويتر " از كاركنان پايه گذار هاواس در سال 1851 خبرگزاري خود را به صورت رسمي در لندن افتتاح كرد. تخصص اين خبرگزاري بر بورس مالي و مبادله اخبار بود.

در سال 1859 اين سه خبرگزاري، موافقتنامه اي ميان خود امضا كردند و با تاكيد بر مبادله اخبار در سراسر جهان نخستين كارتل خبري را ايجاد كردند. در آن سوي آب هاي اقيانوس اطلس ، آمريكايي ها نيز بيكار ننشسته و در واقع اختراع تلگراف مورس پايه گذار انقلابي در عرصه ارتباطات در منطقه آمريكاي شمالي شد.

نخستين تاثير اين انقلاب ، آغاز بكار شش روزنامه در شهر نيويورك بود. آنها براي پوشش خبري جنگ مكزيك و همچنين دريافت اخبار اروپا در ماه مه 1848 با هم شريك شدند كه ثمره آن تاسيس خبرگزاري آسوشيتدپرس بود كه به سرعت بدل به يكي از غول هاي خبري دنيا شد.

در دهه هاي بعد خبرگزاري ها ي بزرگ ديگري در جهان پا به صحنه گذاشتند كه از مهم ترين آنها مي توان به يونايتدپرس اينترنشنال و تاس اشاره كرد. پس از سال 1945 كه تب جنگ جهاني فروكش كرد و نظم نوين تازه اي از خاكستر جنگ سر بر آورد ، دولت - ملت هاي تازه استقلال يافته به تاسيس آژانس هاي خبري ملي خود اقدام كردند و تعداد آژانس هاي خبري به 100 خبرگزاري رسيد.

در ايران

راه اندازي خبرگزاري ها در ايران پيشينه اي 70 ساله دارد و از اين رو كشورمان را مي توان از جمله ملل پيشرو در جهان سوم در اين زمينه دانست كه تجربيات طولاني را پشت سر گذاشته است.

خبرگزاري پارس، نخستين آژانس خبري در ايران است كه در سال 1313 توسط وزارت امور خارجه و در جايگاه يك مركز خبري ملي و رسمي تاسيس شد. پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران در سال 1360 نام خبرگزاري فارس به خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران " ايرنا " تغيير يافت. اين خبرگزاري منبع رسمي و مورد استناد مطبوعات داخلي و خبرگزاري هاي بين المللي به شمار مي رود.

واحد مركزي خبر از ديگر خبرگزاري هاي نسبتا قديمي ايران محسوب مي شود كه سابقه اي بيش از 30 سال را يدك مي كشد. اين سازمان خبري دي 1350با عنوان خبرگزاري راديو و تلويزيون ملي ايران كار خود را آغاز كرد و سپس در سال 1355با گروه تحقيق ادغام شد و تشكيلات واحد مركزي خبر به وجود آمد. واحد مركزي خبر بيشتر به تغذيه بخش هاي خبري راديو و تلويزيون پرداخته و اخبار آن در سطح رسانه هاي مكتوب با برد بسيار كمي رو به روست.

در آذر سال 1378 خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا پا به ميدان گذاشت و پس از مدتي به يكه تازي ايرنا پايان داد و توانست جايگاه مناسبي در عرصه خبري كشور براي خود دست و پا كند.

پس از راه اندازي ايسنا ، تب راه اندازي خبرگزاري در ايران بالا گرفت به طوري كه اكنون نزديك به 23 خبرگزاري در كشور ايجاد شده و يا در حال راه اندازي است.

فارس، مهر، ميراث، ايپنا، شانا، پانا، موج، قسط، سينا، ايكنا، شبستان و ... كه مهمترين ويژگي ها اين خبرگزاري ها و اشتراك آنها به جز دو خبرگزاري قديمي انتشار اخبار بر روي اينترنت است.

طرز كار خبرگزاري ها

بيشتر خبرها به ويژه خبرهاي خارجي كه مطبوعات و ساير رسانه هـاي خبري استفاده مي كنند از طريق خبرگزاري ها دريافت مي شود، زيرا اغلب اين رسانه ها دفتر نمايندگي يا خبرنگار متخصص در خارج از كشور ندارند و مشكلات مالي و فني نيز اين امكان را به آنها نمي دهد.

خبرگزاري بين المللي و خبرگزاري مهم ديگر در تمام ساعات شبانه روز مشغول فعاليت هستند و اخبار بي شماري را كه از خبرنگاران خود در سراسر جهان دريافت مي كنند براي روزنامه ها، راديو - تلويزيون ها و ساير موسسات خبري ارسال مي كنند و آنها را در جريان رويدادها قرار مي دهند.

اين نوع اخبار در گذشته در اصطلاح مطبوعات " اخبار تلگرافي " ‌ناميده مي شدند و مطبوعات آنها را بررسي و با توجه به علاقه مخاطبان با سبك خاص منتشر مي كردند، اما در سال هاي اخير با پيدايش اينترنت و استفاده روزافزون خبرگزاري ها از اين پديده، آنها هم به مشتركان خود از جمله مطبوعات خبر داده و هم از طريق سايت هاي اينترنتي به كاربران امكان مشاهده اخبار خود را مي دهند.

خبرگزاري ها اگر در گذشته اخبا ر خام را در اختيار مطبوعات مي گذاشتند تا پس از پردازش منتشر شود امروزه سعي مي كنند خبر را به شكل نهايي آن منتشر كنند زيرا با كمك اينترنت مي توانند با مخاطبان نهايي خود در ارتباط باشند.

با گسترش فن آوري هاي نوين ارتباطي، شيوه دريافت اخبار خبرگزاري ها و كار بر روي اين اخبار دگرگون شده است. در روزگاران قديم ، اخبار با سرعت 66 كلمه در دقيقه به وسيله دستگاه گيرنده ( ماشين تله تايپ كه در ايران به تلكس مشهور است ) تق تق كنان تايپ مي شدند، اما امروزه اين سرعت ده ها برابر شده است و تق تق نيز به گوش نمي رسد زيرا كامپيوتر خبرگزاري ها با كامپيوتر ساير رسانه هاي خبري صحبت مي كند.

خبرگزاري ها كه براي ديگر رسانه ها منبع اطلاعاتي بسيار اساسي هستند به روشني پي برده اند كه مطالب خود را از نظر اعلام و تشريح رويدادها بايد به شكلي جذاب و كاربردي منتشر كنند.

علاوه بر اين، خبرگزاري ها به شدت با يكديگر رقابت مي كنند. آنها با ثبت لحظه به لحظه وقايع، كاملا مراقبند كه در رابطه با چه تعداد از اخبار نخستين مخابره كننده بوده اند، در هر دقيقه چند دقيقه پيش بوده اند و چه تعداد روزنامه اخبار آنها را درج كرده است. از اين زاويه آنها واقعا در هر دقيقه با يك ضرب الاجل تازه رو به رو هستند. خبرگزاري ها به جد مي كوشند تا مشتركان خود را كاملا گوش به زنگ اخبار در دست مخابره و در انتظار اخبار مكمل نگه دارند.

خبرنگاران خبرگزاري ها به محض اطلاع از وقوع يك رويداد خيلي مهم، ابتدا در يك خبر سريع 3 تا 5 كلمه اي به نام Flash كه به فارسي مي توان آن را " فوري " با

" برق آسا " ناميد به خبرگيران هشدار مي دهند و بعد جريان بسيار مختصر واقعه را مخابره مي كنند و سپس با كسب آگاهي هاي بيشتر اطلاعات تكميلي را ارسال مي دارند و بالاخره با وقوف به چگونگي كامل واقعه و اطمينان قاطع نسبت به آن جريان مشروح و مفصل را مخابره مي كنند.

همانگونه كه گفته شد، خبرگزاري ها براي جلب بيشتر مشتركان خود از واژه اعلام خبر Flash استفاده مي كنند. روزنامه نگاران وقتي كه با اين واژه بر روي تلكس مواجه مي شوند، حواسشان را كاملا جمع مي كنند زيرا كه اين واژه براي آنها يك مفهوم خاص دارد و آن اين كه : يك خبر مهم در راه است.

واژه فوري Urgent نيز همين كاركرد را دارد، منتها طولاني تر از Flash است و عناصر خبري و اطلاعات بيشتري نسبت به آن دارد. در گذشته، اخبار مهم در چند دقيقه يا حتي بلافاصله با يك ضميمه Add و احتمالا شامل يك يا دو پاراگراف دنبال مي شد. ضميمه نيز گاه با عنوان بولتن Bulletin و بيشتر با عنوان فوري مشخص مي شد. همراه با ارسال توضيحات بيشتر ضمايم بيشتري نيز ارسال مي شد. در واقع خبرگزاري ها ليد، اضافات و تغييرات را ارسال مي كردند. هر چند خبرگزاري ها به كمك دستور العمل هاي راهنما نحوه ادغام مطالب را به وضوح مشخص مي كردند اما اين امر موجب كندي ومكث در روند كار روزنامه ها مي شد. امروزه خبرگزاري ها عمل تدوين را به روش الكترونيكي انجام مي دهند و در پي هر تغيير متن جديد و كاملي را ارسال مي كنند. خبرگزاري ها گيرندگان خبر را از تغييرات مطلع مي كنند. براي مثال اطلاع مي دهند كه اين متن نهايي حاوي 5 سطر جديد در پاراگراف اول است گاه آنها براي تصحيح فقط يك نام يا براي تغيير يك فاكت متن نهايي را مجددا به طور كامل براي شما مخابره مي كنند. البته خبرگزاري ها به علت نگراني از ارتكاب اشتباه توسط ويراستاري كه با دهها ليد ضميمه اصلاحيه و تغيير دست و پنجه نرم مي كنند به روش جديد ارائه پياپي متون روي اوردند نگراني آنها نيز بي مورد نبود زيرا اشتباهات متعددي به وقوع مي پيوست.

خبرگزاري ها همچنين بولتن روزانه (Bulletin) را هم در بين خبرهاي خود مخابره مي كنند. در اين بولتن خلاصه خبرهاي مهم داده مي شود كه بعضا براي رسانه ها با همان صورت قابل استفاده و درج است. بولتن نيز براي رسانه هاي همگاني جاذبه دارد چرا كه هم به وقت كم براي مطالعه نياز دارد و هم حاوي مطالب محورهاي كليدي رويدادهاست.

خبرگزاري هاي بزرگ همواره در لابه لاي مطالب روزانه خود يك باجه ارائه مي كنند كه در واقع فهرستي از مهمترين اخباري است كه خبرگزاري در مدت زمان معيني مخابره كرده است يا قرار است كه در طول روز مخابره كند. چرا خبرگزاري ها اين باجه را داير مي كنند؟ عمده ترين دليل آن اين است كه مشتركين انها بدانند كه امروز كدام خبرها عمده هستند يا در مدت معيني در ساعت هاي گذشته كدام اخبار مهم ارائه شده اند. وقتي كه مشتركين كه در واقع حكم مخاطب را براي خبرگزاري ها دارند بايد بدانند كه با چه خبرهايي سر و كار دارند در گزينش اخبار و ارزيابي آنها با دقت و در عين حال سهولت بيشتري عمل كنند.

خبرگزاري ها از اوقات راكد بي بهره نيستند. كمتر حادثه مهم و قابل گزارشي در ساعات نيمه شب تا هکر نست روي مي دهد. در اين ساعات آرام، خبرگزاريها متن هاي طولاني مربوط به گزارش هاي در دست اقدام خود را براي استفاده در بعد مخابره مي كنند. ماهيت و زمان مجاز استفاده از اين متون به وضوح در ابتدا و انتهاي متن درج مي شود. اگر خبري را كه همه بايد براي پنج شنبه نگه دارند روزنامه نگاري روز چهارشنبه منتشر كنيد نمره منفي در پرونده او منظور مي شود. اين متون معمولا در ساعات كاري فشرده يعني از 6 هکر نست تا ظهر و از 6 بعد از ظهر تا نيمه شب مخابره نمي شوند.

علاوه بر اين ها، در مورد برخي وقايع مهم و پر پيچ و خم ، خبرنگاران عناصر و عوامل مختلف و جزئيات خبري متعددي را كه بتدريج بدست آمده است جمع آوري مي كنند و پس از تصحيح و تنظيم دقيق همه را با هم تركيب مي كنند و به صورت مطلب خبري واحد ارسال مي دارند. بدين طريق جريان واقعه را كه در مراحل قبلي ضمن خبرهاي گوناگون گزارش داده مي شود حالت پراكندگي خود را از دست مي دهد و در يك گزارش تشريحي تجانس و هماهنگي پيدا مي كند.

بدين ترتيب روزنامه نگاري كه تلكس را براي انتخاب خبر مي بيند اگر فرصت خواندن همه مطالب را نداشته باشد مي تواند از باجه، بولتن، اعلام خبر و ... هر آنچه را كه مي خواهد بگيرد.

نوشتن براي خبرگزاري ها

نوشتن خبر براي خبرگزاري ها ساده تر از خبرنويسي براي ساير رسانه هاست كه هر كدام بر اساس ويژگي هاي ارتباطي خود مخاطب را هدف گرفته اند زيرا خبرگزاري ها در اين حالت حلقه واسط بين رويدادها و رسانه هاي خبري هستند و در حقيقت گزارش هاي خود را براي متخصصاني مي فرستند كه بايد به گونه اي ديگر عمل كنند اما اگر قرار باشد خبرگزاري ها اينترنتي باشند، ديگر خبرنويسي براي آنها به همان سادگي قبل نخواهد بود و خبرگزاري ها بايد تابع نوع ديگري از روزنامه نگاري نيز باشند.

در اينجا نگاه ما همان نگاه سنتي به خبرگزاري هاست و معتقديم كه با وجود همه دگرگوني ها در شيوه ها و ابداعات، طرز كار و خبرنويسي در خبرگزاري ها ثابت مانده است.

دكتر يونس شكرخواه مي گويد : «در سال‌هايي كه اينترنت وجود نداشت خبرگزاري‌ها خبرها را به صورت رول خبري و در كاغذ به خبرنگاران و روزنامه‌ها ارسال مي‌كردند اما بعد از اينكه خبرگزاري‌ها صاحب سايت شدند باند محدود آن‌ها از روزنامه‌نگاران و روزنامه‌ها روي باند پهن تري قرار گرفت و خود خبرگزاري‌ها صاحب خواننده شدند و حتي طراحي نيز براي آن‌ها مهم شد، بنابراين رفتار خبرگزاري‌ها به رفتار رسانه‌هاي جمعي نزديك ‌تر شد و اين رسانه ‌ها در بعضي از اوقات نيز رسانه‌هاي نوشتاري را عقب گذاشته و آميزه‌اي از اخبار هارد، سافت و briefs را استفاده كردند و در اين حالت است كه موضوع سبك به يك موضوع كليدي تبديل شد...»

حسين قندي روزنامه نگار و مدرس روزنامه نگاري جدولي در بيان تفاوت هاي خبرنويسي در رسانه ها ارائه كرده كه بخشي از آن به خبرگزاري اختصاص دارد.

بر همين اساس :

* سبك خبرنويسي در خبرگزاري ها، هرم وارونه و تاريخي همراه با ليد است.

احمد توكلي معتقد است كه هرم وارونه بهترين سبك خبرنويسي در خبرگزاري ها است. او مي گويد : «سرعت، عامل مهمي در تنظيم خبرها خبرگزاري هاست به طور طبيعي وقتي سرعت در دستور كار قرار مي گيرد نمي توان از نرم خبرها استفاده كرد و بهتر است خبرگزاري اخبار را با سبك هرم وارونه لحظه به لحظه گزارش كند و تحليل و جمع بندي ان را به روزنامه ها واگذار كند. پرداخت به نرم خبرها در خبرگزاري ها ممكن است اصل اطلاع رساني را مخدوش كند و زمان از دست برود. كاركرد اصلي سبك هرم وارونه در خبرگزاري هاست. »

* همه انواع ليد در خبرنويسي براي خبرگزاري كاربرد دارد.

* با استفاده از عوامل حفظ وحدت خبر،‌ مي توان ارتباط ساختاري پاراگراف هاي خبر خبرگزاري را حفظ كرد.

* محدوديتي در اندازه و محتواي خبر وجود ندارد و خبر بايد كامل باشد.

(خبرنگاران خبرگزاري ها خبرها را چنان مي نويسند كه بتوان آنها را از آخر و معمولا در پايان تقريبا هر پاراگراف نيز كوتاه كرد. اين مطالب براي استفاده هاي خبري در همه نقاط نوشته مي شود و فرض بر اين است كه در يك روزنامه از تمام و در روزنامه ديگر از خلاصه اي از آن استفاده خواهد شد.)

* سابقه خبرها بايد به طور كامل در خبرگزاري نوشته شود.

* انواع و اجزاي تيتر كاربردي در خبر خبرگزاري ندارد.

(به گفته احمد توكلي ، براي نوشتن تيتر در خبرگزاري ها بايد از چند تيتري بودن پرهيز كرد چرا كه خبرگزاري مانند روزنامه نياز به بازي هاي تيتر ندارد و بر عكس روزنامه ها مخاطبان خبرگزاري ها به دنبال كسب اطلاعات هستند و به تيترهاي جنجالي و جذاب توجهي ندارند.)

* نقش تيتر در خبرگزاري فقط تفكيك مطالب است.

البته دكتر كاظم معتمد نژاد در كتاب روزنامه نگاري مي نويسد : «بالاي اخبار معمولي خبرگزاري ها هميشه يك عنوان مناسب نوشته مي شود تا روزنامه نگاراني كه به مطالعه و بررسي سريع آنها اشتغال دارند بتوانند بدون مطالعه از تمام متن آن اطلاع فوري بدست اورند. ترديدي نيست كه موقع تنظيم اين گونه خبرها با توجه به محتواي خبر و اهميت آن براي خوانندگان و شنوندگان عنوان مناسبتري انتخاب خواهد شد.»

* عكس ، طرح و نقش در اخبار خبرگزاري كاربردي ندارد.

* عرضه يا نمايش خبر در خبرگزاري تنوع دارد.

* برجسته سازي خبر در خبرگزاري مي تواند در سرعت بخشيدن در ارسال خبر يا تاخير آن نقش داشته باشد يا خبر را به صورت كوتاه ارسال كند و يا پي در پي جزئيات بيشتري بفرستد.

* در خبرگزاري ، فاصله بين خبر و تحليل و تفسير خبر وجود دارد كه البته بستگي به نوع خبر دارد.

* زبان خبر خبرگزاري مي تواند ساده و يا تخصصي باشد.

گزارش نويسي در خبرگزاري

فريدون صديقي مي گويد : «در خبرگزاري به دليل آن كه با مخاطبان عام ارتباط مستقيم ندارد عناصري كه در يك گزارش به كار برده مي شود كاملا متمايز از همان موضوع گزارش در مطبوعات است و اين امر به نوع تربيت حرفه ژورناليستي و مديريت آن رسانه بر مي گردد. به عنوان مثال در يك خبرگزاري مسئول بخش گزارش بايد به اصول و عناصر گزارش نويسي در خبرگزاري آشنا باشد و به غير از اين بديهي است كه گزارش توليدي با ضعف هاي بسياري مواجه است. فضاي حركتي موجود در رايانه يك سايت سبب شده است چيدمان و ساختار گزارش خبرگزاري متفاوت از گزارشي باشد كه در مطبوعات منتشر مي شود. بنا براين بايد براي تهيه انواع گزارش در خبرگزاري ها و مطبوعات به ويژگي هاي آن بايد توجه داشت.»

خبرنگاري در خبرگزاري

خبرنگار خبرگزاري بايد سريع و چابك باشد و اين توانايي را داشته باشد كه به سرعت اخبار را منتقل كند. همچنين اين خبرنگار بايد حساسيت هاي بيشتري در دقت و صحت اخبار نسبت به خبرنگاران مطبوعات داشته باشد چرا كه خبرگزاري ها فرصت اصلاح اخبار را ندارند از اين رو نيروهاي خبرگزاري ها بايد به دقت بر اساس اين دو ويژگي انتخاب شوند.

واحد مركزي خبر

اين سازمان خبري بعنوان خبرگزاري راديو و تلويزيون از يكسو بايد ويژگي هاي يك خبرگزاري را در خود حفظ كند و از سوي ديگر بايد نيازهاي خبري راديو و تلويزيون را پاسخ دهد. واحد مركزي خبر سه نوع خبر (نوشتاري، صوتي و تصويري) براي بخش هاي خبري راديو و تلويزيون تهيه مي كند و بر همين اساس است كه بايد سبك نگارش خبرهاي خود را به سبك نگارش و تنظيم خبرهاي اين رسانه نزديك كنند. مثلا تنظيم خبرهايش بر اساس سبك هرم وارونه باشد. همچنين زبان خبر آن بايد ساده ، روشن و مفهوم باشد. خبرنگاران واحد مركزي خبر همچنين در تهيه اخبار صوتي و تصويري بايد به هر آنچه به اين گونه اخبار تنوع ، جذابيت و كاربرد مي دهد، توجه كنند.

منابع :

- «آئين نامه هيئت وزيران درباره تاسيس و نحوه فعاليت و نظارت بر خبرگزاري هاي غير دولتي» ماده 2

- ال گيبسون، دكتر مارتين، روزنامه نگاري در عصر الكترونيك ، مترجم سيد محسن تقوي، تهران : آينه كتاب، 1371

- بولتن «تعريف خبرگزاري ها و تبيين حدود و وظايف آنها»، خبرگزاري جمهوري اسلامي، مرداد 1383

- توكلي احمد، «يك شكل بودن روزنامه‌ها و پردازش نكردن اخبار خبرگزاري‌ها كم‌ اقبالي مخاطبان را سبب شده است»، ايسنا 18/2/1385

- جيراني هوشنگ، «نبرد خبرگزاري ها»، همشهري سه شنبه 1 بهمن 1381

- دليري جواد، «پيشينه خبرگزاري ها در ايران و جهان»، روزنامه ايران 21/3/1383

- شكرخواه يونس، «گرافيك تجلي عيني رويدادها» رسانه، ويژه نامه آموزشي ش1

- شمسايي ايمان، «بازي با قواعد بازي» در جام جم دوشنبه 19 مرداد 1383

- صدر بنيامين، «اين همه خبرگزاري براي هيچ»، روزنامه حيات نو 26/11/1383

- صديقي فريدون، «بايد به سمت سافت نيوز پيش برويم» 20/7/1383

- علي آبادي گيتا و اسدي عباس، شناسنامه خبرگزاري هاي جهان، تهران : سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سال 1381

- قندي حسين، «تفاوت هاي خبرنويسي در رسانه ها» تهران : مركز مطالعات و تحقيقات رسانه ها 1380

- كتاب نگاهي به خبرگزاري ها، تهران : خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران، 1384

- معتمدنژاد، دكتر كاظم با همكاري ابوالقاسم منصفي، روزنامه نگاري با فصلي جديد در بازنگري روزنامه نگاري معاصر، چاپ سوم، تهران : مركز نشر سپهر، 1368

- نمكدوست تهراني حسن، «روزنامه نگاري آنلاين؛ همراه با توهمات فائقه» در همشهري آنلاين 2 مرداد 1385

- «نگاهي گذرا به فعاليتهاي فرهنگي - ديني خبرگزاريهاي جهان» خبرگزاري مهر ۱۷/5/1384

http://en.wikipedia.org/wiki/newغير مجاز مي باشدency

http://wordnet.princeton.edu/per/webwn

منبع:

http://mousavionline.parsfa.com/post/42

برچسب ها خبرگزاري چيست؟ ,
بازدید : 722
11 زمان : 1399:2

در شهر تهران يكي از مهم ترين چالش هايي كه صاحبان كسب و كار ها با آن در ارتباط هستند انتخاب بهترين شركت طراحي وب سايت در تهران است. به دليل وجود تعداد زياد شركت هاي طراحي سايت انتخاب بسياري سختي در پيش خواهد بود. اما در ادامه به بررسي عواملي مي پردازيم كه كمي براي شما شرايط را بيشتر مشخص خواهد كرد.

مشخصات بهترين شركت طراحي سايت تهران

  • اولين ويژگي كه بايد يك شركت طراحي وب سايت داشته باشد اين است كه سايت خود آن ها به خوبي طراحي شده باشد و كاربر پسند باشد.
  • دومين ويژگي كه مي توان درباره آن صحبت كرد وضعيت سئو سايت در موتور هاي جستجو است. وب سايت شركت مورد نظر شما بايد در كلمات مرتبط با طراحي سايت در رتبه هاي اول گوگل جاي داشته باشد.
  • نمونه كار ها ديگر عامل مهمي است كه بايد به آن دقت كنيد. قطعا شركتي كه نمونه كار هاي قوي نداشته باشد نمي تواند به خوبي كار شما را به پايان برساند
  • پشتيباني و پاسخ گويي مناسب ديگر عامل انتخاب بهترين شركت طراحي سايت در تهران مي باشد.

اقدامات مهم پيش از طراحي سايت

شركت طراحي سايتي كه در تهران با آن همكاري مي كنيد در اولين اقدام بايستي يك استراتژي مناسب براي سايت شما تعيين نمايد. (از استراتژي هاي بازاريابي گرفته تا سئو وب سايت شما با توجه به كلمات كليدي و افزايش بازديد سايت شما از طريق موتور هاي جستجويي مثل گوگل).

اقدام بعدي طراحي يك برنامه مناسب براي وب سايت شما است. تعيين اين كه در سايت شما از چه سيستم مديريت محتوايي استفاده شود و طراحي قالب گرافيكي سايت از جمله اين موارد است.

مرحله بعدي پياده سازي وب سايت شما است. پس از پياده ساز نوبت به تبليغات و پيشبرد اهداف سايت شما مي رسد. بايد سعي كنيد با استفاده از ابزار هاي بازاريابي مختلف نسبت به افزايش بازديد و مشتريان خود اقدام نماييد.

كدام شركت طراحي سايت در تهران را انتخاب كنيم؟

پاسخ به اين سوال با توجه به مشخصاتي كه در بالا درباره شركت هاي طراحي وب سايت گفته شد كمي آسان تر خواهد بود. پس سعي كنيد با دقت اين موارد را آناليز كرده و سپس انتخاب خود را انجام دهيد. يك انتخاب سريع و عجولانه مي تواند منجر به از دست رفتن زمان و هزينه هاي شما شود. اگر سوالي در اين زمينه داريد مي توانيد با متخصصان بخش پشتيباني شركت طراحي سايت نوپرداز تماس حاصل فرماييد.

منبع: https://nopardazco.net/blog/178

بازدید : 718
11 زمان : 1399:2

آيا شما پول و وقت خود را صرف تهيه و توليد ويديو كرده ايد، اما ويديو هاي سايت شما به خوبي در موتور هاي جستجو رتبه بندي نمي شوند؟ چه اتفاقي افتاده است؟

چند سالي هست كه روش هاي سئو دست خوش تغييرات گسترده اي شده است، اما سئو ويديو كمي با روش هاي معمولي سئو تفاوت دارد و ما در اين مقاله توصيه هاي خوبي را در اين زمين براي شما خواهيم داشت.

سئو ويديو چيست؟

سئو (SEO) در حقيقت بهينه سازي ويديو شما براي نشان دادن و رتبه بندي در صفحات نتايج موتور هاي جستجو براي كلمات كليدي مرتبط است. استراتژي هاي بهينه سازي زيادي وجود دارند تا ويديوهاي شما شانس بيشتري براي رتبه بندي داشته باشند كه اين مقاله در آن قرار دارد.

كسب رتبه مناسب ويديو در موتور هاي جستجو

در سال هاي گذشته ويديو ماركتينگ رشد چشم گيري داشته است. هنگامي كه بازاريابان در اواخر سال 2000 شروع به دست گرفتن دوربين هاي DSLR كردند، فيلم هاي خود را به راحتي توليد مي كردند و به صورت آنلاين (به لطف يوتيوب) آن ها را به اشتراك مي گذاشتند.

در حال حاضر ما نمي توانيم بدون تماشاي ويديو، اينترنت را مرور كنيم و همه ما در جيب هاي خود با تلفن هاي همراهي داريم كه توانايي فيلم برداري با كيفيت بالايي را دارند. به گفته فيل، با انفجار ويدئويي، كسب رتبه در نتايج جستجو جهاني سخت تر از قبل شده است.

سئو ويديو سايت

فيل مي گويد: "همه وب سايت ها مي توانند در تب ويديو گوگل رتبه بندي شوند، اما همه نمي توانند در جستجوها رتبه هاي برتر را كسب كنند."

كسب رتبه مناسب ويديو در موتور هاي جستجو ارتباط بسيار نزديكي با قدرت (authority) سايت، مطلبي كه روي آن تمركز كرده ايد و نحوه رتبه بندي ويديو هاي مرتبط شما خواهد داشت.

9 روش براي سئو سايت در موتور هاي جستجو

پلت فرم ميزباني ويدئو مناسبي را انتخاب كنيد

با توجه به گفته هاي فيل، هنگام انتخاب پلتفرم ميزباني ويديو، بايد دلايل اينكه چرا مي خواهيد ويديوهاي شما رتبه بندي شوند را در نظر بگيريد. آيا شما ويديو خود را براي اين بهينه سازي كرده ايد تا ترافيك سايت بيشتري كسب كنيد؟ آيا هدف شما برندينك و معروف شدن نام تجاري است؟

اگر هدف اصلي شما كسب ترافيك ورودي بيشتر و آگاهي بيشتر مردم از برند شما هست مي توانيد ويديو هاي خود را در يوتيوب و Vimeo انتشار دهيد. اما چيزي كه در اين پلتفرم هاي جديد اهميت زيادي دارد اين است كه ممكن است بيشتر ترافيك به جاي سايت شما نصيب وب سايت آن ها شوند و همچنين با ارائه ويديو هاي مرتبطي كه اين پلتفرم ها به بازديد كنندگان نمايش مي دهند ممكن است ويديو شما در دريايي از مطالب مرتبط گم شود.

پلتفرم ويديو

بنابراين سعي كنيد از پلتفرم هايي استفاده كنيد كه ساختار schema و سايت مپ مناسبي را براي ويديو ها ايجاد كرده باشند.

ايجاد رونوشت براي ويديو

همانطور كه در فيسبوك خود در حال پيمايش هستيد، احتمالا ويديو هاي مختلف با كپشن هاي متفاوتي در كنار آن را مشاهده كرده ايد. بنابراين از اين طريق شما بدون ايجاد مزاحمتي قادر به تماشا ويديو مورد نظر خود خواهيد بود. متني كه در كنار ويديو شما ظاهر مي شود به عنوان رونوشت ويديو شناخته مي شود.

رونوشت ويديو

رونوشت هاي ويديويي نه تنها ويديوهاي شما را براي مخاطبان بيشتر قابل دسترس مي سازند، بلكه از طريق متن هاي اضافي در صفحه، ويديوهاي شما توسط ربات هاي موتور هاي جستجو بهتر قابل درك هستند.
فيليپ مي گويد: "رونوشت ها به صورت كپي صفحه عمل مي كنند". بهتر است هنگامي كه ويديو هاي شما طولاني تر است تمركز بيشتري را روي رونوشت ها بگذاريد.

مطمئن شويد كه تصوير كوچك در سايت شما جذاب هستند

تصاوير كوچك سايت

زماني كه گوگل ويديو شما را ايندكس مي كند تصوير بند انگشتي ويديو شما هست كه توسط جستجوگر به مخاطبان نشان داده مي شود. بنابراين نقش مهمي در اين كه آيا افراد روي آن كليك مي كنند يا نه خواهد داشت. لازم است كه تصاوير شما قانع كننده و مرتبط باشد و در كل همه چيز در زيبا به نظر برسد!

توجه به عنوان و توضيحات ويديو

عنوان ويديو

همانطور كه براي پست وبلاگ ها انجام مي داديم، عنوان و توضيحات نقش مهمي را در رتبه بندي ويديو ها بازي مي كنند. زمان خود را صرف ساختن عناوين و توضيحات جذاب براي ويديو خود كنيد. تحقيقات را انجام دهيد تا اطمينان حاصل كنيد كه كلمات كليدي كه افراد در جستجوي آن هستند را هدف قرار داده ايد.

اطمينان حاصل كنيد كه بقيه بخش هاي صفحه با ويديو شما مرتبط است و براي موتور هاي جستجو بهينه سازي شده است

شما نميتوانيد به طور كامل بر روي بهينه سازي ويديو خود تكيه كنيد تا بتوانيد در نتايج برتر موتور هاي جستجو قرار بگيريد. اگر براي شما مهم نباشد كه محتوا صفحه سايت شما براي موتور هاي جستجو بهينه شده باشد يا خير، موتور هاي جستجو نيز سايت شما را در رتبه هاي برتر قرار نخواهند داد.

فيل مي گويد: "اگر ويديو شما رتبه بندي نداشته باشد، مي تواند به اين دليل باشد كه صفحه شما بسيار وحشتناك است."

قرار دادن Embed براي ويديو

قرار دادن ويديو در بالاي سايت

فيل مي گويد: "گوگل معمولا فقط يك ويديو در هر صفحه را ايندكس مي كند." اگر از چندين ويديو در يك صفحه استفاده كنيد، ابتدا مطمئن شويد كه ويديو مورد نظر شما بالاتر است.

بيشترين تمركز صفحه روي ويديو شما باشد

بار ها و بار ها من وب سايت هايي را ديدم كه ويديو را پنهان كرده اند يا در بخش پايين سايت قرار داده اند، بنابراين كاربران بايد مسير و اسكرول را حركت دهند و تا زماني كه بتوانند به ويديو برسند. اين به طور طبيعي منجر به پخش كمتر آن مي شود، زيرا مردم نمي خواهند از مسيرخود براي مشاهده كردن ويديو خارج شوند.

فيل، مي گويد: "اگر ويديو پنهان يا جاسازي شده در پايين صفحه قرار گيرد، احتمال رتبه بندي سايت شما به سرعت كاهش مي يابد".

بهترين راه افزايش بازديد و رتبه بندي بهتر ويديو شما اين است كه آن را به تمركز صفحه ببريد. براي درك بهتر اين موضوع به مثال زير نگاه كنيد.

سئو

يك ويديو را در چندين محل به اشتراك نگذاريد

آيا شما تا به حال با خودتان بازي تنيس انجام داده ايد؟ اين دقيقا همان كاري است كه شما با جاسازي ويديو خود در چندين صفحه انجام مي دهيد. از اين امر اجتناب كنيد زيرا در رقابت با خودتان هيچ حسابي وجود ندارد.

فيليپ مي گويد: "اگر صفحه و ويديو شما هر دو مربوط به يكديگر باشند، و شما اميدوار هستيد تا صفحه و ويديو شما رتبه بندي شود، جاي تعجب نيست كه ويديو در جايي ديگر وجود دارد. در حقيقت شما در برابر خودتان رقابت مي كنيد، كه غير منطقي است".

براي ترويج ويديو خود فقط به سئو تكيه نكنيد

در نهايت، مهم است كه به ياد داشته باشيد كه سئو قابل اعتماد نيست. گوگل به طور مداوم الگوريتم هاي خود را تغيير مي دهد و با تكيه بر ربات هاي جستجو براي رتبه بندي فيلم هاي شما استفاده مي كند. اين يك استراتژي سازگار براي تضمين ديده شدن ويديوهاي شما نيست.

فيل مي گويد: "سئو كنترل سختي دارد و به طور مداوم تغيير مي كنند، بنابراين اگر واقعا كليك و بيننده هاي بيشتري را براي ويديو هاي خود مي خواهيد، سرمايه گذاري در تبليغات ويديويي پولي يك مسير استراتژيك است."

سئو حرفه اي

تبليغات فيس بوك يك راه عالي (و مقرون به صرفه) براي ترويج محتواي ويديويي است.

مكان هاي زيادي مانند فيس بوك و توييتر وجود دارند كه مي توانيد براي تبليغ ويديو خود از آن ها استفاده كنيد. شما همچنين مي توانيد ساير استراتژي هاي رايگان را نيز امتحان كنيد، مانند داشتن شركاي تبليغاتي در فيلم ها.

به نظر شما چه روش هاي ديگري وجود دارند كه مفيد هستند؟ بي صبرانه منتظر دريافت نظرات شما هستم.

برگرفته از سايت wordstream

تعداد صفحات : 4

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 44
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 5
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 4
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15
  • بازدید ماه : 1138
  • بازدید سال : 1671
  • بازدید کلی : 3279001
  • <
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی